Tekijänoikeus

Sivuston koko sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen grafiikkaan, logoihin, painikkeisiin, kuviin, HTML-koodiin, tietokantoihin ja kuvakkeisiin, on Lively®:n immateriaalioikeuksia ja suojattu.

Lively® voi kieltää tämän sivuston koko sisällön tai laadullisesti tai määrällisesti merkittävän osan sisällöstä ottamisen ja/tai uudelleenkäytön.


Jotkin verkkosivustolla olevat nimet, tuotemerkit ja logot ovat Lively®:n rekisteröityjä tavaramerkkejä tai kauppanimiä. Verkkosivuston suojattujen osien kopiointi, kääntäminen, mukauttaminen, muuttaminen tai käyttäminen missä tahansa muodossa ja millä tahansa tavalla on ehdottomasti kielletty ilman Lively®:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Kaikki asiaan liittyvät pyynnöt voidaan osoittaa osoitteeseen contact@parislively.com

Jokainen Internetin käyttäjä ja asiakas sitoutuu kunnioittamaan näitä teollis- ja tekijänoikeuksia ja olemaan kopioimatta, jäljentämättä, irrottamatta, hyödyntämättä tai muuttamatta missään muodossa tai millään keinoin sivustolla olevia tietoja, mukaan lukien nämä ehdot. Lively® ei myönnä mitään lisenssiä tässä suhteessa ilman kirjallista suostumusta.

Asiakastuki

Tarjoamme ammattimaista huoltopalvelua maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Turvallinen maksu

Käytämme uusinta SSL-salaustekniikkaa maksujen suojaamiseen.

Kotiinkuljetus

Vastaanota tilauksesi 8-12 päivän kuluessa kotiisi ja seuraa tilaustasi reaaliajassa.

Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun kaikille tuotteillemme.