Yleiset myynti- ja käyttöehdot

YLEISET MYYNTI- JA PALVELUEHDOT

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen verkkosivuston käyttöä. Käymällä tai käyttämällä mitä tahansa verkkosivuston osaa hyväksyt, että nämä käyttöehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa.

Verkkosivuston omistaa yritys (jäljempänä "yritys") ja sitä isännöi Shopify Inc (jäljempänä "isäntä"). Isäntä tarjoaa verkkokauppa-alustan tuotteidemme ja palveluidemme myyntiin.

Hyväksymällä nämä ehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi, tai annat suostumuksesi siihen, että alaikäinen voi käyttää verkkosivustoa.

1. Tarkoitus
Näiden yleisten myyntiehtojen tarkoituksena on

  • Määritellä sopimussuhteet yhtiön, jonka sääntömääräinen kotipaikka on, ja yhtiön välillä.
  • OBOR DESK LIMITED, (jäljempänä "myyjä"), jonka sääntömääräinen kotipaikka on Office No 3, 10/F Witty Comm, Building 1A-1L Tung Choi St, Mongkok Kowloon, Hong Kong, ja ostajan välillä;


Määritellä ehdot, joita sovelletaan kaikkiin verkkosivuston kautta tehtyihin ostoihin riippumatta siitä, onko ostaja ammattilainen vai kuluttaja.

Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa ehtoja milloin tahansa. Tarvittaessa sovelletaan ehtoja, jotka ovat voimassa ostajan tekemän tilauksen tekopäivänä.

Kun kauppa on tehty, se tapahtuu myyjän ja ostajan välillä, lukuun ottamatta osapuolta, joka tarjoaa ja hallinnoi verkkosivustoa.

Käyttämällä verkkosivustoa ja käyttämällä sitä millä tahansa tavalla, mukaan lukien verkkosivuston selaaminen, tilin luominen tai sisällön tai muun materiaalin lähettäminen verkkosivustolle, käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy nimenomaisesti, että käyttöehdot sitovat häntä.
Hyväksymällä nämä käyttöehdot ostaja vakuuttaa, että hän on täysi-ikäinen siinä osavaltiossa, jossa hän asuu. Tuotteidemme käyttö laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin on kielletty.

2. Tarjottujen tavaroiden ja palvelujen ominaisuudet

Tarjotut tuotteet ja palvelut ovat niitä, jotka näkyvät yhtiön verkkosivustolla julkaistussa luettelossa, ja niitä tarjoaa asianmukaisesti tunnistettu Myyjä, joka ottaa niistä vastuun.

Näitä tuotteita tarjotaan myyntiin niin kauan kuin varastoja riittää.

Myyjän omalla vastuullaan toimittamat valokuvat ja verkkosivuilla esitettyjen tuotteiden värit eivät voi millään tavoin taata täydellistä vastaavuutta tarjotun tuotteen kanssa, etenkään värien osalta.

3. Hinnat
Maksusivulla näkyy päähinta arvonlisäveron kanssa. Tietyissä tapauksissa ostaja on kuitenkin velvollinen maksamaan arvonlisäveron, muut verot, tullimaksut ja/tai maksut, jotka määrämaasi perii.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintojaan milloin tahansa, kuitenkin niin, että tilauksen tekopäivänä luettelossa ilmoitettu hinta on ainoa ostajaan sovellettava hinta.

Jos kyseessä on arvonlisäveroon liittyvä virhe, hintaa voidaan mukauttaa sovellettavien sääntöjen mukaisesti.

Ilmoitetut hinnat eivät sisällä tilauksen käsittely-, kuljetus- ja toimituskuluja, mikäli niitä sovelletaan. 

4. Maantieteellinen alue
Yhtiö pidättää oikeuden, mutta ei ole velvollinen, rajoittamaan tuotteidensa tai palvelujensa myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle tai rajoittamaan myytyjä määriä.

5. Tilaukset
Ostajan vastuulla on antaa täydelliset ja täsmälliset tiedot ja vahvistaa eri kohteita koskevat tiedot ja sisältö, jotka hän haluaa ostaa, annettujen tietojen avulla ennen tilauksen lähettämistä.

Oletetaan, että ostajalla on täysi tietämys ja ymmärrys ostamiensa kohteiden yksityiskohdista tilausta tehdessään, eikä yhtiö ole vastuussa mahdollisista myynnin jälkeen ilmenevistä ongelmista, jotka johtuvat verkkosivuston tietojen ja niihin liittyvän sisällön virheellisestä tulkinnasta.

Kun tuotteet on valittu, ne lisätään ostajan ostoskoriin.

Ostajan on tämän jälkeen:

Täytettävä tunnistamislomake, jossa on kaikki pyydetyt yhteystiedot, tai annettava asiakasnumeronsa, jos hänellä on sellainen;

Vahvistaa tilaus sen tarkistamisen jälkeen;

suoritettava maksu vahvistettujen ehtojen mukaisesti;

Vahvistettava tilaus ja maksu.

Yhtiö ei ole vastuussa siitä, että verkkosivuilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia.

Yhtiö pidättää oikeuden kieltäytyä kaikista sille tehdyistä tilauksista. Yhtiö voi oman harkintansa mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaiset ostomäärät.

Tällaiset rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta.

Ostaja vahvistaa, että hän ei ole kauppias eikä tee tilausta jälleenmyyntitarkoituksessa.

Jos tilausta muutetaan tai se peruutetaan, yritys pyrkii ilmoittamaan asiasta ostajalle ottamalla yhteyttä tilauksen tekohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon.

Yhtiö pidättää oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka sen kohtuullisen arvion mukaan näyttävät jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Tilauksen vahvistaminen merkitsee näiden myyntiehtojen hyväksymistä, vahvistusta siitä, että yritys on niistä täysin tietoinen, ja luopumista oikeudesta vedota omiin osto- tai muihin ehtoihinsa.

Kaikki toimitetut tiedot ja tallennettu vahvistus ovat todisteena liiketoimesta. Vahvistusta pidetään allekirjoituksena ja hyväksyntänä ostajan ja myyjän välillä suoritetuille toimille yrityksen poissulkemisella.

Yhtiö lähettää sähköpostitse vahvistuksen kirjatusta tilauksesta.

6. Yhteydet kolmansiin osapuoliin
Yhtiö voi antaa ostajille pääsyn kolmansien osapuolten maksuvälineisiin tai -keinoihin, joihin sillä ei ole määräysvaltaa tai vaikutusvaltaa ja joita ostajat päättävät käyttää omalla vastuullaan kyseisten kolmansien osapuolten asettamien ehtojen mukaisesti.

Yhtiö ei näin ollen ole vastuussa tästä. Kolmansien osapuolten välineiden käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi, ja sinun on varmistettava, että olet

että olet tietoinen ja hyväksyt ne ehdot, joiden mukaisesti asianomaiset kolmannen osapuolen toimittajat tarjoavat työkaluja.

Tietyt Yhtiön palvelun kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia tai kolmansien osapuolten verkkosivuille lähettämää sisältöä.

Verkkosivuilla olevat URL-linkit saattavat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa Yhtiöön.

Yhtiö ei ole vastuussa mistään vahingoista tai vammoista, jotka liittyvät tavaroiden, palvelujen, resurssien, sisällön tai minkä tahansa muun kolmannen osapuolen verkkosivustojen yhteydessä suoritetun tapahtuman ostamiseen tai käyttöön.

Tutustu huolellisesti kolmansien osapuolten käytäntöihin ja toimintatapoihin ja ymmärrä ne, ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

7. Virheet, epätarkkuudet ja puutteet
Jos tiedot sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, kuljetusaikoihin ja saatavuuteen, Yhtiö pidättää oikeuden korjata, muuttaa, päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston sisältämät tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta (myös tilauksen lähettämisen jälkeen).

8. Vetäytyminen
Ostajilla, jotka eivät ole ammattimaisia luonnollisia henkilöitä, on neljäntoista päivän peruuttamisaika tilauksen vastaanottamisesta, jonka kuluessa he voivat palauttaa tuotteen myyjälle korvausta vastaan ilman seuraamuksia. On huomattava, että palautuskustannukset ovat ostajan kustannuksella.

Lähettäkää meille täydellinen sähköpostiviesti, jossa ilmoitatte palautuksesta, seuraavaan osoitteeseen: contact@parislively.com.

9. Peruuttaminen
Jos asiakkaat eivät yhtiön mielestä noudata tai heidän epäillään laiminlyövän näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, yhtiö voi milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen ilman ennakkoilmoitusta sinulle tai myyjälle, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti.

10. Maksuehdot
Verkkosivuston kautta suoritettavat maksut suoritetaan luottokortilla joko : Visa, MasterCard, American Express, Union Pay, Paypal, verkkopankki, Apple Pay jne.

Luvattoman käytön riskin minimoimiseksi ostajan luottokorttitiedot salataan.

Kun tilaus on vastaanotettu, yritys pyytää kortin ennakkovarausta varmistaakseen, että kortilla on riittävästi varoja tapahtuman suorittamiseen.

Rahoitustapahtumaa koskevia tietoja ei säilytetä eikä tallenneta.

11. Toimitus
Yhtiö myy mutta ei ole vastuussa verkkosivuston kautta tilattujen tuotteiden lähettämisestä. Myyjä lähettää tuotteet pääasiassa Kiinasta. Tavaroiden kuljetus on annettu Myyjän valitseman toisen logistiikkayrityksen tehtäväksi.

Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin.

12. Toimitus
Toimitukset tehdään ostovahvistuksessa ilmoitettuun osoitteeseen, joka voi olla vain sovitulla maantieteellisellä alueella.

Toimitusajat vaihtelevat sen mukaan, kuinka kauan tilausten käsittelyyn, tarkastukseen ja laadunvalvontaan kuluu aikaa 24-48 tunnin kuluessa tilausvahvistuksesta ja tuotannosta.

Tuotanto ja toimitus ilmoitetaan maksun yhteydessä, ja ne voivat vaihdella 5-15 työpäivän välillä.
Myyjä pyrkii toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti. Joskus tiettyinä ajanjaksoina toimitukset voivat kuitenkin kestää pidempään. COVID-19:n ja mahdollisten muiden tulli- tai geopoliittisten rajoitusten sekä erilaisten logististen rajoitusten vuoksi toimitusajat voivat olla tavallista pidempiä. Kaikki tilausten käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyvät tarvittavat erityiset varotoimet otetaan huomioon.

Kun paketti on luovutettu rahdinkuljettajalle, se katsotaan luovutetuksi ostajalle, ja riski häviämisestä tai vahingoittumisesta siirtyy myyjältä ostajalle. Näin ollen kuljetuksen aikana tapahtuneesta vahingosta on tehtävä perusteltu reklamaatio rahdinkuljettajalle kolmen päivän kuluessa toimituksesta. Myyjä ei ole enää vastuussa, ja tämän yrityksen, joka ei ole kaupan osapuoli, vastuu on joka tapauksessa suljettu pois.

Toimitusajat on annettu ainoastaan ohjeellisina; jos ne ylittävät kolmekymmentä päivää tilauksesta, myyntisopimus Myyjän kanssa voidaan purkaa ja ostaja voi saada rahansa takaisin.

Toimitus- tai muiden ongelmien ilmetessä yritys sitoutuu kuitenkin tekemään kaikkensa ottaakseen yhteyttä myyjään ja/tai kuljetusliikkeeseen tilanteen ratkaisemiseksi.

13. Ilmoitukset ja huomautukset
Jos ostaja toimittaa tiettyjä erityisiä esityksiä, ehdotuksia, kuten kilpailuehdotuksia, tai jos asiakas ilman pyyntöämme toimittaa luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, malleja tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin, asiakas hyväksyy, että yritys voi muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja käyttää millä tahansa tavalla ja missä tahansa välineessä sille toimitettuja kommentteja, ja luopuu kaikista vaatimuksista teollis- ja tekijänoikeuksiin, maksuihin tai korvauksiin, jotka siirtyvät yhtiölle, jolle se luovuttaa oikeuksia.

Yhtiö ei ole velvollinen pitämään kommentteja luottamuksellisina, maksamaan korvausta mistä tahansa kommentista tai vastaamaan mihin tahansa kommenttiin. Kommentit tehdään niiden laatijan vastuulla.

Yhtiö voi, mutta ei ole velvollinen, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jota se pitää laittomana, loukkaavana, uhkaavana, kunnianloukkaavana, pornografisena, säädyttömänä tai muulla tavoin paheksuttavana tai joka loukkaa jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Ostaja hyväksyy, että kommentit eivät saa loukata muiden oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöllisyyttä tai muita henkilökohtaisia tai omistusoikeuksia.

Ostaja hyväksyy lisäksi, että kommentit eivät sisällä herjaavaa tai muuten lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia, tietokoneviruksia tai muita haitallisia ohjelmistoja, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa verkkosivuston toimintaan, eivätkä mainontaa, tarjouspyyntöjä tai kaupallisia, uskonnollisia, poliittisia, henkilökohtaisia tai institutionaalisia hyökkäyksiä, vastakkainasettelua tai epäolennaisia viestejä.

Ostaja ei saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, väärää henkilöllisyyttä, esiintyä jonain muuna kuin hän itse tai johtaa harhaan kaikkia tai osaa itseään koskevista tiedoista (ikä, asema elinkeinonharjoittajana tai ei-elinkeinonharjoittajana, sukupuoli, sijainti jne.) tai johtaa yritystä tai kolmatta osapuolta harhaan kommentin alkuperän suhteen.

Ostajat ovat yksin vastuussa antamistaan kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Yhtiö ei ota vastuuta asiakkaan tai muiden julkaisemista kommenteista.

14. Takuu
Jos tilauksestasi tulee reklamaatio, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen "contact@parislively.com" mahdollisimman pian paketin vastaanottamisen jälkeen, jotta Yhtiö voi tarvittaessa ilmoittaa reklamaatiosta myyjälle ja/tai kuljetusliikkeelle.

Myyjän antamaa takuuta ei voi käyttää 30 päivän kuluttua vastaanottopäivästä.

Jos myyty tuote ei vastaa vaatimuksia, se voidaan palauttaa Myyjälle, joka korvaa sen.

Tilausta koskeva reklamaatio on mahdoton 60 päivän kuluttua laskun päiväyksestä.

15. Vastuu
Verkkomyynnissä Myyjä ottaa vastuun ja yritys, joka rajoittuu Shopify inc:n isännöimän alustan tarjoamiseen, on sidottu keinovelvoitteeseen. Sitä ei voida pitää vastuullisena vahingoista, jotka johtuvat Internet-verkon käytöstä, pääsystä kolmannen osapuolen sisältöön, verkko- tai konfiguraatio-ongelmasta, kuten tietojen menetyksestä, tunkeutumisesta, viruksesta, palvelun keskeytymisestä tai muista tahattomista ongelmista.

16. Henkilötiedot
Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen verkkosivuston kautta kuuluu tietosuojaselosteen piiriin.

17. Immateriaalioikeudet
Kaikki verkkosivustolla näkyviin tuotteisiin liittyvät tiedot ja sisältö, mukaan lukien hinta, yksityiskohdat, mitat, paino, kuvaukset ja tuotteiden tekniset tiedot, on käännetty Myyjän lähteistä saatujen tietojen perusteella, eikä Myyjä omista, valmista, myy tai suosittele tuotteita tai niihin liittyviä tietoja.

Verkkosivuston kaiken sisällön kerääminen, järjestäminen ja kokoaminen on yhtiön yksinomaista omaisuutta.

18. Riitojen ratkaiseminen
Jos tästä sopimuksesta johtuvia riitoja ei voida ratkaista 30 päivän kuluessa niiden syntymisestä, riidan osapuolet sopivat, että riidat alistetaan Viron lainsäädännön ja Viron tuomioistuinten ratkaistavaksi.

19. Sovellettava laki
Tähän sopimukseen sovelletaan Viron lakia ja sitä tulkitaan Viron lakien mukaisesti. Jos ostaja asuu jossakin Euroopan unionin maassa, hänellä on myös asuinmaansa pakottavien lakien ja sovellettavien säännösten nojalla häntä suojaavat oikeudet.

Asiakastuki

Tarjoamme ammattimaista huoltopalvelua maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Turvallinen maksu

Käytämme uusinta SSL-salaustekniikkaa maksujen suojaamiseen.

Kotiinkuljetus

Vastaanota tilauksesi 8-12 päivän kuluessa kotiisi ja seuraa tilaustasi reaaliajassa.

Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun kaikille tuotteillemme.